Arbetskapacitetsintyg för yrkesutövare

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Vänligen byt till den finskspråkiga anvisningen för att ladda ner bildfilerna för intyget. Detta gör du via jordgloben uppe till vänster.

Studerande i grundläggande yrkesutbildningar har möjlighet att avlägga ett arbetskapacitetsintyg för yrkesutövare. I den här anvisningen finns en modellbotten för det separata betyg som ska ges som bilaga till examensbetyget. Läs mer om Arbetskapacitetsintyget.

Logon

Spara också å logotyperna för arbetskapacitetsintyget på din dator. Öppna Bilder-registret i Primus och välj Funktioner / Nytt registerkort samt Läs in bild. Ange den första logo-filen du sparade och Öppna. Namnge logon t.ex. "Arbetskapacitet_stor". Spara den lilla logon på samma sätt.